5 ting du lurer på om hårtransplantasjon

Apollo-klinikken er spesialister på hårtransplantasjoner og bruker den mest avanserte teknikken som er tilgjengelig i dag. Vi gjør en grundig, individuell vurdering før vi anbefaler behandlingsmetode.

En personlig konsultasjon gir oss det beste grunnlaget for å vurdere mulighetene dine.

Er jeg en egnet kandidat for hårtransplantasjon?

Generelt kan vi si at hårtransplantasjon egner seg for alle som opplever hårtap. Er du i et veldig tidlig stadium uten et tydelig hårløst område, anbefaler vi deg å vente eller prøve annen revitaliserende behandling først. Men hvis hårtapet er tydelig og du har nok donorhår til å dekke det skallede området er du en egnet kandidat for hårtransplantasjon.

En personlig konsultasjon gir oss det beste grunnlaget for å vurdere mulighetene dine. Kan du komme innom klinikken er det fint, men vi kan også si ganske mye ut fra bilder på e-post og en telefonsamtale. Det viktigste er at vi får vite litt om deg og får se og vurdere hårtapet ditt. Ikke gå rundt med ubesvarte spørsmål, ta kontakt med oss!

Er jeg sikret et godt resultat?

Apollo-klinikken er spesialister på hårtransplantasjoner og bruker den mest avanserte teknikken som er tilgjengelig i dag. Vi gjør en grundig, individuell vurdering før vi anbefaler behandlingsmetode, og ønsker ikke å gi deg urealistiske forhåpninger. Hvis vi først konkluderer med at du egner deg for hårtransplantasjon kan du være trygg på at du får resultatet du forventer. Med Apollo-garantien gir vi alle våre klienter garanti om vellykket transplantasjon og et varig resultat. Garantert!

Hvordan gjør dere det egentlig?

Apollo-klinikken benytter en en moderne og velprøvd metode for hårtransplantasjon som kalles FUE («Follicular Unit Extraction»). Vi flytter ditt eget hår fra et donorområde i bakhodet til det området som trenger påfyll. Hårsekkene ekstraheres enkeltvis med et spesialverktøy. Siden implanteres hårsekkene direkte inn i det hårløse området. Verktøyets diameter er i underkant av én millimeter, og det lages ingen hull eller åpninger på forhånd. Lokalbedøvelse gjør inngrepet smertefritt og det leges uten bivirkninger. De fleste er tilbake på jobb dagen etter behandlingen.

Illustrasjon på hårtasnplantasjon - FUE

Er dere de riktige folkene til å gjøre jobben?

Våre leger og spesialister har behandlingsmetoder for alle typer hårtap. Apollo-klinikken er en del av Apollo Hårsenter-kjeden, som har hjulpet mennesker med hårtap og hodebunnsproblemer i over 30 år. Apollo Hårsenter tilbyr hårsystemer og hårdeler og har avdelinger i hele landet. Apollo-klinikken er spesialister på hårtransplantasjon og finnes bare på Lørenskog. Klinikken ble åpnet i 2014 og har utført flere hundre hårtransplantasjoner. Vårt mål er at kundene skal være fornøyde over tid, og gir alle klienter garanti på vellykket og varig resultat.

Vil jeg beholde det nye håret livet ut?

I bakhodet, hvor donorhåret hentes, er håret permanent fra naturens side og vokser uavhengig av arv og hormoner. Ved transplantasjon flyttes disse hårsekkene til det skallede området, hvor de beholder sine naturlige egenskaper. Det nye håret som kommer fra disse hårsekkene vil du derfor beholde livet ut.