Daniel Højgaard Hjortsø (26)

Jeg kontaktet Apollo og fikk tilbudet om en uforpliktende konsultasjon – hvorfor ikke, tenkte jeg. 

Daniel Højgaard Hjortsø

Klinikken ligger lett tilgjengelig med gratis parkeringsmuligheter, og det første du møter når du kommer inn på klinikken er et vennlig smil fra resepsjonisten. Lokalene er velholdte, lyse og diskrete. Selve konsultasjonen var veldig profesjonell, og jeg følte meg godt tatt vare på. 

Operasjonen foregikk i rolige omgivelser – under bruk lokalbedøvelse – så jeg var tilstede under hele forløpet. Først lå jeg på magen og fikk tatt ut hårsekker fra bakhodet. Etter det fikk jeg et eget rom med sofa, og jeg fikk servert en fin lunsj.

Siste delen av behandlingen lå jeg på rygg med lokalbedøvelse mens kirurgen utførte plasseringen av hårsekkene til området som skulle fylles med hår.  Etter utført transplantasjon fikk jeg en gjennomgang av medisiner, hygiene og andre nyttige ting jeg måtte vite. Til slutt var det bare å sette seg i bilen – og ja, du kan selv kjøre hjem etter inngrepet!

Det var deilig å komme hjem for å slappe av og nyte at jeg endelig hadde gjort det jeg har tenkt på veldig lenge, men ikke tillatt meg selv. 

Nå, snart et år etter transplantasjonen, har jeg en helt ny hårlinje og fyldigere hår. Ikke minst kan jeg se meg selv i speilet igjen uten å føle at det mangler noe.