Nyhet for deg som vil ha mer hår

Den gjør jobben mer effektiv, henter ut flere hår og gjør jobben enda raskere for deg som vil ha håret tilbake.

Med hårstaven får vi ut enda flere hår

Apollo-Klinikken

Teamet ved Apollo-Klinikken i Lørenskog er fornøyd med å ha fått tilgang til nye teknologien som effektiviserer og forbedrer transplantasjon av hår.

LES MER PÅ: Apollo-Klinikken

Revolusjon
Den tradisjonelle metoden - som utføres ved de fleste klinikker  - består i å trekke ut én og én hårsekk fra donorområdet. Det tar naturligvis mye lenger tid når dette gjøres manuelt.

- Her snakker vi om revolusjon. Legen styrer den håndholdte hårstaven som gjør selve jobben. Med hårstaven får vi ikke bare ut enda flere hår. Med denne løsningen reduserer vi ytterligere risikoen for arrdannelser i donorområdet og behandlingen går enda raskere,  forklarer transplantasjonsansvarlig Joanna Petropoulou, som har lang erfaring fra bransjen.

(fortsetter under bildet)
Joanna er fornøyd med den nye Hårstaven

Beste verktøyet
Gjennom alle år har jobben med å trekke ut hårsekker vært foretatt for hånd, hår for hår
- Jeg vil påstå at dette er det fineste og beste verktøyet som er oppfunnet i vår bransje. Hårstaven klarer i tillegg å trekke ut enda flere hår enn manuell behandling fordi den er så presis,  fortsetter hun.

Raskt svar
Apollo-Klinikken gir deg naturligvis en uforpliktende konsultasjon. Da får du raskt svar på dine muligheter.
- Vi pleier å si at du vil se reultater raskt samtidig som den nye håret vokser akkurat så sakte som at det ikke blir unaturlig for deg og dine omgivelser, avslutter Joanna.

Slik kontakter du Apollo-Klinikken:
Du kan sende en melding til oss på Facebook, eller ringe eller sende SMS til 924 15 554