Pigmentering ser ut som du har mer hår

Tilfører du pigmenterer i hodebunnen vil hårtapet bli mindre synlig. Pigmenteringen ser ut som håret er fyldigere enn det faktisk er.

Det finnes dem som tattoverer deler av hodebunnen for å skjule hårtap, men blekk falmer og blir blåaktig

Konseptet heter Trico Pigmentering, og brukes i økende over hele Europa og USA. Resultatet vises umiddelbart!

Forsvinner av seg selv
Med en syltynn nål tilføres områder med hårtap fargepigmenter. Dermed blir hårtapet skjult og forhåpenligvis øker det også livskvaliteten din. Det fine med Trico Pigmentering er at det etterhvert forsvinner av seg selv om du ikke fyller på med pigmenter.

Advarer mot hode-tattovering
Det finnes dem som tattoverer deler av hodebunnen for å skjule hårtap, men blekk falmer og blir blåaktig, og med årene kan hode/ansiktsform også endre seg. Dessuten er fargen i Trico Pigmentering mye mer identisk med din egen hårfarge. Det ser mer levende og naturlig ut. Trico Pigmentering passer også perfekt til kvinner med flekkvis håravfall eller tynt hår.

(fortsetter under bildet)


- Helt klart verdt det
Terje Myklevik er en av dem som har prøvd behandlingen. Han sier det så enkelt:
- Behandlingen var unnagjort på noen få timer. Jeg er superfornøyd med resultatet og det er ingen som kan se at jeg har tatt behandling. Det ser helt naturlig ut og er helt klart verdt det, sier han.

Så optimalt som mulig
Pigmentet du tilføres har en askegrå farge som er lik det som er i keratin, altså den typiske fargen på nye hår som gror ut av hårsekken. Resultatet varer i to til tre år, men vi anbefaler en behandling i året for at resultatet skal være så optimalt som mulig - hele tiden.

Slik kontakter du Apollo-Klinikken:

Du kan fylle ut /kontakt-oss/, eventuelt sende en melding til oss på Facebook (Apollo Hårtransplantasjon), eller ringe eller sende SMS til 924 15 554