Revitaliser håret ditt med PRP!

Ser du tegn til håravfall eller redusert hårkvalitet og ønsker å stoppe den negative utviklingen? Med PRP-behandling hos Apollo-klinikken kan du både beholde ditt eget hår og oppleve økt vekst. Metoden passer like godt for kvinner som for menn, og revitaliserer håret ditt på en enkel og smertefri måte.

PRP er en skånsom og lite omfattende behandling som naturlig stimulerer hårvekst.

PRP (Platelet Rich Plasma) går i korthet ut på å isolere blodplaterikt plasma fra ditt eget blod og injisere dette i hodebunnen. Blodet hentes ut som ved en normal blodprøve og sentrifugeres for å skille ut det blodplaterike plasmaet.

Blodet vårt består av plasma og tre typer blodceller: røde blodceller, hvite blodceller og blodplater. Får man en skade er det blodplatene som strømmer til og stopper blødningen.

Innen idrettsmedisin er PRP en kjent og lenge brukt behandlingsform for raskere leging av skader. Blodplatene inneholder vekstfaktorer som bidrar til reparasjon av vev, men som også stimulerer hårsekkene. Derfor har man etter hvert brukt PRP for behandling av hårtap – med gode resultater!

Avtal en uforpliktende konsultasjon i dag - banner

Apollo-klinikken tilbyr behandlinger for alle typer og grader av hårtap. Hvis hårtapet ditt ikke har kommet så langt kan det ennå være mulig å snu utviklingen. PRP er en skånsom og lite omfattende behandling som naturlig stimulerer hårvekst. Siden det kun er ditt eget blod som brukes, gir behandlingen ingen risiko for allergiske reaksjoner.

Vi anbefaler tre behandlinger i starten, med tre måneders mellomrom. Etter det er det kun behov for vedlikehold en gang i året.

Ikke la hårtapet bekymre deg unødig, behandlingen kan være enklere enn du tror. Kanskje PRP er løsningen for deg?