Så enkelt får du nytt hår

Sliter du med hårtap finnes det tre muligheter som er effektive og gir gode resultater. Det handler verken om parykk eller hårerstatning.

Den raskeste måten for å kompensere på hårtap er naturligvis parykk, men bare de færreste ønsker det

Slik skjuler du hårtap - raskt!

Det er svært mange menn, men også kvinner, som sliter med hårtap. Den raskeste måten for å kompensere på dette er naturligvis parykk, men bare de færreste ønsker det. Det kan dessuten bli litt voldsomt. Det er tre behandlinger som gir resultater, og her får du en kort guiding på de ulike metodene.

HÅRTRANSPLANTASJON
Dette har du helt sikkert kjennskap til. Med den nyeste teknologien på markedet napper legen ut hår fra donorstedet, som deretter festes der du har hårtap. Behandlingen er smertefri og gjøres i løpet av noen timer. Etterpå er det praktisk talt bare å vente på at håret skal vokse og spire. Fordelen med denne behandlingen er at det nye håret blir naturlig for både deg og omgivelsene, fordi hår vokser langsomt. I løpet av seks til ni måneder vil resultatet være veldig synlig, og etter tolv måneder skal resultatet være helt optimalt.

Kontakt oss knapp

TRICOPIGMENTERING
Kort fortalt kan det sidesstilles litt som en tattovering. Men den er ikke varig og trenger etterfyll. Dessuten brukes det ikke blekk, men materialer som har kreatin i seg og som har samme farge som det som vokser ut av hårsekkene. Dermed blir resultatet mer naturlig. Denne behandlingen passer best for deg som har flekkvis håravfall, viker eller arrdannelser.

PRP
En slik behandling vil naturlig stimulere håret ditt til økt vekst, og du vil få mer hår samtidig som du forebygger at eksisterende hår faller av. PRP er ingen ny vitenskap. Den har i lang tid vært brukt innen blant annet ortopedi og sportsmedisin. Med gode resultater har PRP senere blitt benyttet til behandling av hårtap. Til behandlingen bruker man kun pasientens eget blod. Dette skjer ved en ordinær blodprøve, og den blir så sentrifugert for å isolere det blodplateberikede plasmaet. Etter at plasmaet er isolert blir det injisert i hodebunnen. Blodplatene inneholder flere vekstfaktorer som kan stimul­ere håret  til økt vekst og revitalisering.

Slik kontakter du Apollo-Klinikken:
Du kan fylle ut /kontakt-oss/, eventuelt sende en melding til oss på Facebook (Apollo Hårtransplantasjon), eller ringe eller sende SMS til 924 15 554