Stadig flere vil ha håret tilbake

Apollo-Klinikken hadde sterk vekst i antallet personer som ville ha håret tilbake i fjor. Trenden har fortsatt inn i 2018. Transplantasjon av skjegg og øyebryn etterspørres også.

Hår er en del av personligheten din, og mange opplever å miste personligheten når håret faller av

- Først og fremst merker vi at hårtransplantasjon er langt mindre tabu enn for bare noen år siden. Det er jo ikke slik at du forlater klinikken med en fyldig hårmanke. De transplanterte hårsekkene skal vokse ut og da blir også overgangen mye mindre for omgivelsene, forteller transplantasjonsansvarlig Joanna Petropoulou ved Apollo-Klinikken.

Effektiviserer behandlingen
Hun har jobbet med transplantasjon i mange år. Det siste tilskuddet er som effektiviserer behandlingen med å trekke ut hårsekker fra donorområdet – det stedet der hårene tas fra.  Fra 2016 til 2017 økte Apollo-Klinikken med nær 25 prosent. Selv om det utføres transplantasjon for å få tettere øyebryn og skjegg, er det vanlig hårtransplantasjon som etterspørres mest ved klinikken.

Brede viker og blank isse
- Tilbakemeldingene fra kundene er at de er veldig fornøyde med langt på vei få tilbake den looken de en gang hadde. Selv om håravfall er naturlig, er det mange som ikke ønsker å gå med brede viker eller blank isse. Med dagens behadling kan nær sagt alle få nytt hår, sier hun.

(fortsetter under bildet)


Hår gir personlighet
Det er ikke bare unge menn som oppsøker klinikken på Lørenskog.
- Vi har menn i 50-årene som mistet mye av håret allerede i 20-30 årene og som uttaler at de ønsker håret tilbake. Håret er en del av personligheten din, og mange opplever å miste  personligheten når håret faller av, fortsetter hun.

Slik kontakter du Apollo-Klinikken:

Du kan fylle ut /kontakt-oss/, eventuelt sende en melding til oss på Facebook (Apollo Hårtransplantasjon), eller ringe eller sende SMS til 924 15 554